Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε η 1η ολοήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή για το Εκκλησιαστικό Έτος 2022-2023 του Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.



      Ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, μετά από δύο χρόνια αποχής από τις προσκυνηματικές Εκδρομές λόγω της Πανδημίας του Κορονοϊού, διοργάνωσε το  Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Αντωνίου την 1η  Ολοήμερη  Προσκυνηματική Εκδρομή για το Εκκλησιαστικό Έτος 2022-2023 στην  Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος στην Ι. Μ.  Υπεραγίας Θεοτόκου Δαμάστας και την Ι. Μ. Αγάθωνος  όπου βρίσκεται και το σκήνωμα του πρόσφατα αγιοκαταταχθέντος Αγίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου  .



      Οι 48 περίπου συμμετέχοντες στην προσκυνηματική εκδρομή οι οποίοι δεν ήταν μόνο από την Ενορία μας αλλά και από γειτονικές, είχαν την ευλογία να λάβουν τη χάρη της Παναγίας της Δαμάστας και τη χάρη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου στη Μονή Αγάθωνος. Να θαυμάσουν το υπέροχο φθινοπωρινό τοπίο γύρω από αυτά τα δύο μοναστήρια και να ψωνίσουν αρκετές ευλογίες από τις εκθέσεις τους, αλλά και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα από τις μικροπωλητές έξω από αυτές.



       Το φαγητό μας το είχαμε στα Καμένα Βούρλα όπου είχαμε και ελεύθερο χρόνο για μια βόλτα στη περιοχή. Επίσης στο Λεωφορείο είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε αρκετά πνευματικά θέματα αλλά και να ψυχαγωγηθούμε με συντονιστή τον π. Αντώνιο Χρήστου. Τα έσοδα της Εκδρομής θα ενισχύσουν το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας και θα ανακουφίσουν αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.



      Τέλος να σημειωθεί ότι το επόμενο προσκύνημά μας για τον μήνα Νοέμβριο θα είναι απογευματινό στις 30/11 και θα επισκεφθούμε την Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Καρέα της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

                                                                 Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή