Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Διεξήχθηκε το 5ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι, του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β.Ολοκληρώθηκε  το  5ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργάνωσε  ο Αθλητικός Οργανισμός «Αγιος Νέστωρ» της Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας,  Βουλιαγμένης & Βάρης, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ». 
Οι αγώνες έγιναν στο  Κέντρο Διακονίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στις 11:00 π.μ. μέχρι τις 3:10 μ.μ. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική καθώς συμμετείχαν 20 παιδιά από διάφορες Ενορίες της Μητροπόλεως. Το επίπεδο και η ποιότητα των αγώνων ήταν πολύ υψηλή. Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν σε επτά γύρους (μαζί αγόρια και κορίτσια) και η τελική κατάταξη έγινε με βάση την βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην ολοκλήρωση των αγώνων.
 Την γενική επίβλεψη, διαιτησία και την ηλεκτρονική μηχανογράφηση των αγώνων είχαν οι κύριοι: Παντελής Βακάκης και Ανδρέας Λαγγούσης του Σκακιστικού Ομίλου ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην αίθουσα βρίσκονταν καθ' όλη την διάρκεια των αγώνων οι γονείς των παιδιών.


Τις απονομές στο τέλος τον αγώνων, έκανε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Αντωνίου, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος και του Αθλητικού Οργανισμού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν από ένα dvd κινουμένων σχεδίων, ενώ οι νικητές εκτός από μετάλλια έλαβαν και δώρα παιχνίδια επιτραπέζια και ακουστικά.

                Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα


Δημοφιλή