Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Διεξήχθησαν οι τελικοί και οι απονομές Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης, του Αθλητικού Οργανισμού "ο Άγιος Νέστωρ¨ της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.



Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου 2023,  στο Κλειστό Γυμναστήριο της Βάρης, διεξήχθηκαν 5 τελικοί  του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.! Οι δύο τελικοί (ανδρών και γυναικών) αφορούσαν το Γ΄ Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης και του Θ΄ Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης.

 


Συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν δύο  αγώνες που αφορούσαν την Πετοσφαίριση (Βόλεϋ) :

 

α) Στις 6:00 μ.μ. ένας τελικός Γυναικών μεταξύ των Ενοριών Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας- Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας με νικήτρια  ομάδα την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (0-2 στα σετ).




β) στις 7:15 μ.μ. ένας τελικός Ανδρών μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, με νικήτρια την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών με ανατροπή στο τέλος (3-2 στα σετ).




και γ) στις 8:15 μ.μ. ένας τελικός Ανδρών Καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (μεικτή ομάδα) εναντίον της Ενορίας Προφήτη Ηλία Κόρμπι Βάρης, με νικήτρια του Προφήτη Ηλία με ανατρόπη στο τέλος με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα




 Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των μεταλλίων και των Κυπέλλων  από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Αντώνιο και τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριο Κωνσταντέλλο οι οποίοι απέδωσαν τα εύσημα σε όλους τους αθλητές και των δύο φύλων οι οποίοι αγωνίστηκαν με το πνεύμα της καλής άμιλλας σε αθλητικά πλαίσια και με τον απαραίτητο σεβασμό και αγάπη μεταξύ των μελών των ομάδων.




Στο τέλος σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και σε φιλάθλους περίμεναν και απόλαυσαν δροσιστικές γρανίτες και χυμούς.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 7 Μαΐου, στο ίδιο γήπεδο στην Καλαθοσφαίριση είχαμε δύο τελικούς μεταξύ των Ενοριών Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας και του Προφήτη Ηλία Κόρμπι Βάρης. Αναλυτικότερα :

 




 

 


α) Στις 7:45 μ.μ. πραγματοποιήθηκε ένας τελικός Καλαθοσφαίρισης αγοριών Δημοτικού με νικήτρια την ομάδα του Προφήτη Ηλία.




και β) στις 8:45 μ.μ. ένας τελικός αγοριών Καλαθοσφαίρισης Γυμνασίου με νικήτρια την Ομάδα του Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας.





Και οι δύο αυτές αναμετρήσεις έγιναν σε αθλητικά πλαίσια, με ωραίο θέαμα, εναλλαγές στο σκορ και πολύ κλειστές και δυνατές άμυνες κάτι που δικαιολογεί την σχετικά χαμηλή παραγωγικότητα σε πόντους στα παιχνίδια.

Στο τέλος των αγώνων τις Απονομές των Μεταλλίων και των Κυπέλλων έκανε ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Αντωνίου και Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος και του Αθλητικού Οργανισμού π. Αντώνιος Χρήστου και το μέλος της Επιτροπής Νεότητος π. Αρσένιος Τζαμουζάκης Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι αθλητές και αρκετοί φίλαθλοί, γεύτηκαν, προσφορά της Μητροπόλεως γευστικά χοιρινά σουβλάκια και αναψυκτικά.





Επόμενοι Αθλητικοί αγώνες της Ιεράς Μητροπόλεως είναι στις 28 Μαΐου 2023 στο 6ο Ανοιχτό Γυμναστήριο Γλυφάδας και αφορούν τον Στίβο και σε εξέλιξη είναι οι αγώνες πρωταθλήματος ποδοσφαίρου όπου  ολοκληρώνονται οι τελευταίες αγωνιστικές και θα γίνουν την ίδια μέρα και οι απονομές μαζί με τον Στίβο.

           Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή