Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Ολοκληρώθηκε το Διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας για την περίοδο 2022-2023

 

Διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Διαδώστε:
Διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Ιουλίου 2023, στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του STARSPORTSCLUB στη Βούλα,  πραγματοποιήθηκε παιχνίδι ποδοσφαίρου 6 Χ 6 της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου, μεταξύ των Ομάδων ανδρών Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας και “Ρωμιών” Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.

Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ποδοσφαίρου της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 των κατωτέρων κατηγοριών Πρωταθλημάτων:

α) Αγοριών Δημοτικού όπου πρωταθλήτρια είναι η Ενορία του  Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας.
β) Αγοριών Γυμνασίου όπου πρωταθλήτρια είναι η Ενορία του  Αγίου Παντελεήμoνος Γλυφάδας.
γ) Αγοριών Λυκείου όπου πρωταθλήτρια είναι η Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας
δ) Ανδρών όπου Πρωταθλήτρια είναι η Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας.

Μετά την λήξη του αγώνος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, συμπαραστατούμενος από τον Συνυπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος και του Αθλητικού Οργανισμού ‘’Ο Άγιος Νέστωρ’’ Διάκονο π. Στυλιανό Τζωρτζάκη, προέβη σε Απονομή Μεταλλίων και Κυπέλλων στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας.

Τον αγώνα ετίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου “ΞΥΝΗ”, κ. Σοφοκλής Ξυνής και ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, κ. Αντώνης Γλύκας. Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής έδωσε Κύπελλο στην νικήτρια ομάδα εκ μέρους του Ομίλου του και συνεχάρη όλους όσους αγωνίσθηκαν.

O Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ.Σοφοκλή Ξυνή και τον κ.Αντώνη Γλύκα για την παρουσία τους.

Επίσης συνεχάρη τους Υπευθύνους του Αθλητικού Οργανισμού της Μητροπόλεως π.Αντώνιο Χρήστου και δ.Στυλιανό Τζωρτζάκη, όπως και τους Υπευθύνους Νεότητος π. Εμμανουήλ Χατζήαντωνάκη της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας, π. Αρσένιο Τζαμουζάκη της ενορίας Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας, π. Ιωάννη Αλεβιζόπουλο της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας και π. Αλέξανδρο Καραίσκο της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Ευρυάλης και τους προπονητές των παικτών.

Ιδιαιτέρως συνεχάρη όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες και τα ευχαρίστησε για τους κόπους και τις προσπάθειες που έκαμαν όλο το χρόνο. Ετόνισε δε, ότι η συμμετοχή των παιδιών στους αγώνες αυτούς, όπως και σε πολλές άλλες δραστηριότητες, δείχνει ότι οι Χριστιανοί δεν ζουν εκτός τόπου και χρόνου. Αντιθέτως, ζουν μέσα στον κόσμο και τον αγιάζουν με την παρουσία τους, με την ζωή τους και με την συμμετοχή τους στα δρώμενα του κόσμου.

Το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα 2023-2024, με τη χάρη Του Θεού, θα ξεκινήσει από τον προσεχή Οκτώβριο 2023.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή