Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η 1η ολοήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή του Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης. Για το Εκκλησιαστικό Έτος 2023-2024.


      Ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, διοργάνωσε το  Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Αντωνίου την 1η  Ολοήμερη  Προσκυνηματική Εκδρομή για το Εκκλησιαστικό Έτος 2023-2024 στην  Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης, της Ι. Μ. Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος.






      Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι 34 περίπου συμμετέχοντες στην Προσκυνηματική εκδρομή οι οποίοι δεν ήταν μόνο από την Ενορία μας αλλά και από γειτονικές, είχαν την ευλογία να λάβουν τη χάρη του Προσκυνήματος. Ταυτόχρονα είχαν επίσης την ευκαιρία, να θαυμάσουν το υπέροχο  τοπίο γύρω από το Μοναστήρι, να απολαύσουν την ζεστασιά των μοναζουσών,  να ψωνίσουν αρκετές ευλογίες από την έκθεση αλλά και να δουν τα μνήματα από παιδάκια που είναι στον ουρανό.

 


       Το φαγητό μας το είχαμε σε κοντινό εστιατόριο όπου είχαμε και ελεύθερο χρόνο για συναναστροφή. Επίσης στο Λεωφορείο είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε αρκετά πνευματικά θέματα αλλά και να ψυχαγωγηθούμε με συντονιστή τον π. Αντώνιο Χρήστου. Τα έσοδα της Εκδρομής θα ενισχύσουν το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας και θα ανακουφίσουν αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.



      Τέλος να σημειωθεί ότι το επόμενο προσκύνημά μας για τον μήνα Νοέμβριο θα είναι απογευματινό στις 22/11 και θα επισκεφθούμε την Ι. Μ. Παναγίας Γοργοεπηκόου στη Μάνδρα Αττικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγαρίδος και Σαλαμίνος. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

                                                             Εκ του Ιερού Ναού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή