Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Τεσσαρακονθήμερον Μνημόσυνο του Μακαριστού π. Ευσταθίου Κοντοράβδη



Οι φίλοι του Μακαριστού Ιερέως Ευσταθίου Κοντοράβδη στην Αθήνα, επί την συμπλήρωση 40 ημερών από την μεγάλη του απώλεια, θα τελέσουμε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, στις 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Πατησίων, στον Ναό που χειροτονήθηκε, ο μοναδικός μας φίλος.

Εμείς οι φίλοι του από την acrobase.gr (και όχι μόνο), περιμένουμε την συμμετοχή όλων των φίλων του, στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση, του αλησμόνητου πνευματικού πατέρα, αδελφού και φίλου, π. Ευσταθίου, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού και αγάπη προς το πρόσωπό του.

1 σχόλιο:

Στέλιος Χαμόδρακας είπε...

Πάτερ Αντώνιε καλημέρα σας.

Να κάνω μια μικρή διόρθωση, τελικά το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 8:30 πμ, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και Δέηση, στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Πατησίων, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αγαπημένου πνευματικού πατέρα, αδελφού και φίλου, Μακαριστού π Ευσταθίου Κοντοραύδη.

Εμείς της acrobase.gr, θα χαρούμε να δούμε όλους τους φίλους Του.

Με σεβασμό

Στέλιος Χαμόδρακας

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή