Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ


ΙΕΡΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ   ΓΛΥΦΑΔΑΣ
                                                                                              ________
ΙΕΡΟΣ  ΝΑΟΣ
ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ  ΘΕΟΤΟΚΟΥ  ΒΟΥΛΑΣ
Βασ. Παυλου 2, Τκ 16673, Βουλα.
Τηλ: 210 8958128 , fax: 210-8951843

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

   Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο και ο Σύλλογος «Μουσικοί Ορίζοντες Νοτίων Προαστίων»,  συνδιοργανώνουν την Τρίτη 11 Μαΐου 2010 και ώρα 6:30 μ. μ., Φιλανθρωπική Εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας, θα διατεθούν και θα ενισχύσουν στην Φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ενορίας μας.
   Το πρόγραμμα της Φιλανθρωπικής Εκδηλώσεως έχει ως εξής:   Ο Σύλλογος «Μουσικοί Ορίζοντες Νοτίων Προαστίων» θα αποδώσει ύμνους και τραγούδια», ως μία προσφορά αγάπης προς την Ενορίας μας, που επί σειρά ετών διαθέτει το Πνευματικό Κέντρο της για τα μαθήματα Μουσικής και τις πρόβες του Συλλόγου.
    Σ’ αυτή την εκδήλωση καλέσαμε και θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Καθηγούμενος της Ι. Μονής Σαγματά π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, ο οποίος θα ομιλήσει προβάλλοντας και σχετική ταινία, για τον Βίο του Αγίου Λουκά του Ιατρού και Θαυματουργού
   Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γραφείο των Εφημερίων ή τις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου.
   Παρακαλούμε τους αγαπητούς ενορίτες, να προσέλθουν και να στηρίξουν με την παρουσία τους, αυτή την Φιλανθρωπική Εκδήλωση.

ΕΚ ΤΟΥ  ΙΕΡΟΥ  ΝΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή