Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Προσκυνηματική Εκδρομή της Ενορίας μας στην Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Βάθειας.

Τ
ο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010 η Ενορία μας, πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βάθειας. Το πρωί ημέρα μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, Οσίου Ιωάννου Δαμασκηνού και Αγίου Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου, λειτουργήσαμε στην Ενορία μας και αμέσως μετά αναχωρήσαμε για το Μοναστήρι αφού κάναμε προηγουμένως μία ενδιάμεση στάση στην Εθνική οδό για ξεκούραση.

Φτάσαμε στο μοναστήρι γύρω στις 12.00 το μεσημέρι και προσκυνήσαμε στο Καθολικό της Μονής. Εκεί τελέσαμε μια μικρή δέηση και μια μοναχή μας είπε λίγα για την ιστορία της Μονής που σε δύο μέρες θα πανηγύριζε! 

Στη συνέχεια τελέσαμε τρισάγιο στους Αρχιερείς που ἐχουν θαφτεί εντός της Μονής και επισκεφθήκαμε την έκθεση και πήραμε μερικές ευλογίες για τους δικούς μας.

Στη συνέχεια αναχωρήσαμε για την Ερέτρεια όπου φάγαμε σε ταβέρνα της περιοχής για μεσημέρι και ξεναγηθήκαμε για λίγο στη πόλη. Στη συνέχεια αναχωρήσαμε για την πόλη της Χαλκίδας όπου σταματήσαμε για καφέ και για βόλτα.

Κατά τις 6.00 ξεκινήσαμε για τον δρόμο της επιστροφής. Εντός του λεωφορείου τελέσαμε την ακολουθία του Εσπερινού. Και στις 7.30 περίπου ήμασταν πίσω στον Ιερό Ναό μας.
Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτή την ευλογία που ζήσαμε. Ο Άγιος Νικόλαος να πρεσβεύει για όλους.

Εκ του Ιερού Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή