Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Τα παιδιά του ΚΑΑΠ Βούλας, έκαναν τη δική τους παρέλαση.



  Τη Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012, στα πλαίσια των Συναντήσεων της Κατηχητικής Συνάξεως, που γίνεται εντός του ιδρύματος ΚΑΑΠ Βούλας, μιλήσαμε για τον βίο του Αγίου Δημητρίου, τα γεγονότα με τον Άγιο Νέστωρα στη μάχη του με το Λυαίο και το μαρτύριο των Αγίων για το Χριστό, από τον Μαξιμιανό.

  Στη συνέχεια τονίσαμε το γεγονός ότι συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Μακεδονίας μας.

   Θυμηθήκαμε λίγες στιγμές από το 1940 και στο τέλος κλείσαμε το «μάθημα» με παρέλαση στου χώρους του Ιδρύματος ψέλνοντας τη Υπερμάχω αλλά και τον Εθνικό Ύμνο, ως ελάχιστη ένδειξη μνήμης και τιμής προς τους ήρωες που χάρις σ’ αυτούς είμαστε ελεύθεροι σήμερα.

  Τα παιδιά έφυγαν για τους θαλάμους ενθουσιασμένα και ως επιβράβευση, εκτός από το χειροκρότημα που εισέπραξαν, είχαν και ένα μικρό κέρασμα, όπως γίνεται άλλωστε στο τέλος κάθε συνάντησης


            Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Στυλιανού ΚΑΑΠ Βούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή