Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Αγίας Ξενίας της Καλαματιανής στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ενορίας του Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.






Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β κ. Αντωνίου, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην απόδοση της Μεσοπεντηκοστής αλλά και στην εκ μεταφοράς μνήμη της Αγίας Ξενίας της Καλαματιανής στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ενορίας του Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.

Κατά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος διάβασε την ειδική ευχή που έχει συγγράψει ο ίδιος για την πανδημία του νέου Κορονοϊού, αλλά και την ειδική ευχή της Αγίας Ξενία της Καλαματιανής όπως υπάρχει στην ειδική φυλλάδα της Ιεράς της Ακολουθίας της, κατά της μαγείας και γενικότερα κατά κάθε δαιμονικής ενέργειας.

Μετά την διανομή του αντιδώρου στους αρκετούς προσκυνητές που ανέβηκαν στο Εκκλησάκι, ακολούθησε ένα λιτό νηστίσιμο κέρασμα και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος αποχώρησε.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαΐου, θα ολοκληρωθούν οι φετινές πανηγυρικές Ιερές Εκδηλώσεις με την τέλεση του Μεθέορτου Εσπερινού και την Παράκληση της Αγίας Ξενίας.

                                              Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή