Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

MSc in Behavioral Management &Economics




 Αγαπητέ/ή μου,

 

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε εμπνευστεί από κάποιον άνθρωπο που συναντήσαμε στη ζωή μας. Μπορεί να ήταν ένας δάσκαλος, ένας προϊστάμενος, ένας σύντροφος, ένας μέντορας, ένας συνάδελφος που ταυτόχρονα ήταν επιτυχημένος και κινητοποιούσε όλους εμάς να γίνουμε καλύτεροι, αλλά και επιτυχημένοι σε αυτό που κάνουμε, να κατανοήσουμε βαθιά μέσα μας ότι αξίζουμε! Οι επιχειρήσεις πλέον στον σύγχρονο κόσμο αρχίζουν να κατανοούν ότι η επιτυχία τους βασίζεται στην προσωπική ανάπτυξη και στην βελτίωση των στελεχών της.

 

Ένα νέο Μεταπτυχιακό στη "Συμπεριφορική Διοίκηση" ξεκινά το ταξίδι του στην Σιγκαπούρη, που μας ωθεί μέσα από τις εμπειρίες μας στο πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και επιτυχημένοι, μετατρέποντας τα δυσάρεστα σε ευχάριστα, αποκτώντας Γνώση του εαυτού μας και δημιουργώντας ταυτόχρονα της προϋποθέσεις της επιτυχίας στον εργασιακό μας χώρο. Τα Συμπεριφορικά Οικονομικά είναι ένας καινοτόμος κλάδος που μελετά τις γνωστικές, κοινωνικές και συναισθηματικές επιρροές στην συμπεριφορά των ανθρώπων, ιδίως την οικονομική τους συμπεριφορά, και γενικώς ό,τι οδηγεί σε λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η αποδοχή του κλάδου από την παγκόσμια κοινότητα είναι εμφανής με τα Νόμπελ Oικονομικών το 2002 και 2017 στους πρωτεργάτες των Behavioral Economics, αποδεικνύοντας έτσι την ανάγκη ανοίγματος στις υπόλοιπες κοινωνικές και συναισθηματικές επιστήμες 

 

Γι'αυτό μπαίνουμε σε δράση - ακούμε την ανάγκη μας. Διώχνουμε όλα τα “Δεν μπορώ” λέγοντας ένα “Αξίζω”. Ας απαλλαγούμε λοιπόν από εκείνους τους συνταξιδιώτες που μας εμποδίζουν να είμαστε ο εαυτός μας και ας αλλάξουμε όλα όσα μας δυσκολεύουν να προχωρήσουμε:

·         Συνήθειες - συμπεριφορές - ιδέες- πεποιθήσεις - σκέψεις - πράξεις…

·         Στη Ζωή δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε… Παίρνουμε αυτό που μέσα απ’ τις πράξεις μας αποδεικνύουμε ότι θέλουμε!

·         Ας μπούμε σε ΔΡΑΣΗ λοιπόν, γιατί έχουμε μόνο αυτή τη ζωή για να δούμε τα θαυμάσια αποτελέσματα που ονειρευόμαστε.

·         Ας χρησιμοποιήσουμε τη δημιουργικότητα μας για να ξαναβρούμε το χαμένο ενθουσιασμό μας, να φτιάξουμε ομάδα, να πετύχουμε, να βάλουμε καινούργιες προκλήσεις.

Ελάτε να γνωριστούμε και να φτιάξουμε την πραγματικότητα που μας ταιριάζει!

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:

http://stpolytechnic.com/project/masters/

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfepLu_Pz4ohYTQenH3H20Yg6wjrvfZdLgiHpyMujYc3juE-Q/viewform

Τελική προθεσμία εγγραφής 30/6/2021

 

Με εκτίμηση

 

 

Isidoros Pachoundakis

Member of Council

 

https://stpolytechnic.com/

 

+30 697 34 58 333

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή