Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

H Ενορία του Προφήτη Ηλία Κόρμπι Βάρης πήγε σινεμά.



 

Κάνοντας υπακοή στην προτροπή του Μητροπολίτου αλλά και της Ιεράς Μητροπόλεως γενικότερα, 55 Ενορίτες της Ενορίας Προφήτη Ηλία Κόρμπι Βάρης συνοδευόμενοι από τον Προϊστάμενο του  Ιερού Ναού π. Αντώνιου Χρήστου, συγκεντρωθήκαμε την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 και ώρα 8:30 έξω από τον Θερινό Κινηματογράφο  «Ρία Digital Cinema»  (Αφροδίτης 8, Βάρκιζα), όπου στις 8.45 παρακολουθήσαμε στον κατάμεστο από κόσμο σινεμά, την καλογυρισμένη και άκρως πνευματική ταινία της σκηνοθέτιδος Helena Popovij "Μan of God" (ο άνθρωπος του Θεού).



Η ταινία παρουσίασε τη ζωή και τη δράση του  λαοφιλεστάτου εν Αγίοις Πατρός ημών  Νεκταρίου Μητροπολίτου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από της οσιακής κοιμήσεώς του. Πραγματικά μεταφερθήκαμε νοερά, μέσω της οθόνης, στην εποχή του Αγίου Νεκταρίου, ψηλαφώντας, έστω και ακροθιγώς, στοιχεία από την αγιασμένη βιοτή του που μας άγγιξαν όλους και μας ενέπνευσαν για την δική μας ζωή, ιδιαίτερα αυτή την στιγμή που μπαίνουμε στο νέο εκκλησιαστικό έτος.



Στο τέλος της ταινίας όλοι οι Ενορίτες ψάλλαμε διακριτικά το Απολυτίκιο του Αγίου Νεκταρίου και αποχωρήσαμε. Κλείνοντας αξίζει να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Κινηματογράφου για την άριστη εξυπηρέτησή τους.

 


                                        Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή