Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας 19 Δεκεμβρίου 2021 (κατόπιν ραντεβού και προϋποθέσεων).

 




Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία για την  Μητρόπολη Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος ( Γκόλφ ) Γλυφάδας, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, ώρα:10.00-13.30.

Για να προσέλθετε, θα πρέπει να τηλεφωνήσετε για να κλείσετε ραντεβού  στα τηλέφωνα 2132163125 και 2132163610,      ( 08.00-14.00 τις καθημερινές ).
Για να αιμοδοτήσετε θα πρέπει να έχετε μαζί   την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.
Επίσης θα πρέπει να έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ και την ημέρα της αιμοδοσίας να έχετε πάρει ένα ελαφρύ πρωϊνό.
Όλοι οι αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο χώρο θα πρέπει απαραιτήτως να φορύν μάσκα και να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.
Το Προσωπικό της Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους του Ναού έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.
Η συμμετοχή σας κρίνεται σημαντική, λόγω της μεγάλης έλλειψης αίματος που υπάρχει αυτό το διάστημα και των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει με τις τρέχουσες συνθήκες.
Σημειώνεται ότι όσο αφορά στα εμβόλια, μετά από επικοινωνία που είχαμε με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ( Ε.ΚΕ.Α.), μας ενημέρωσαν ότι εάν κάποιος αιμοδότης εμβολιασθεί είτε με την πρώτη, είτε με την δεήτερη, είτε με την τρίτη δόση και δεν του παρουσιασθεί κάποιο σύμπτωμα στο πρώτο εικοσιτετράωρο, μπορεί την επόμενη ημέρα να δώσει κανονικά αίμα. Εάν όμως του παρουσιασθεί οποιοδήποτε σύμπτωμα, μπορεί να δώσει αίμα ( 7 ) επτά ημέρες μετά το πέρας των συμπτωμάτων. Αυτό ισχύει για όλα τα εμβόλια.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2132163125 και 2312163610.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Γραμματεία Αιμοδοσίας Γ. Ν. Ασκληπιείο Βούλας και Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ε. Β. Β.  Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή