Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Τριήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στα Κύθηρα με την Ενoρία του Προφήτου Ηλία Κόρμπι Βάρης

  

 

ΙΕΡΑ   ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ   ΓΛΥΦΑΔΑΣ E. B. B. & B.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΟΡΜΠΙ ΒΑΡΗΣ

Προφήτη Ηλία 10, 16672 Κόρμπι Βάρης, τηλ. 210-9655370

email:  profhthshliaskormpivaris@gmail.com

 



 

26 – 28 ΜΑΙΟΥ 2023

ΚΥΘΗΡΑ

3ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή με την Ενορία του Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης

 

 

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής:

 

1η Ημέρα, Παρασκευή 26/5/2023:  Αναχωρούμε το  πρωί ( 06:30 ) από το Πηγάδι στο Κόρμπι Βάρης. Στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας ημίωρη  στάση για το πρωινό μας καφεδάκι . Εν συνεχεία από Σπάρτη , Σκάλα , Βλαχιώτη , Μολάους και με ενδιάμεση ολιγόλεπτη στάση , άφιξη στη Νεάπολη Λακωνίας ,  επιβίβαση στο πλοίο << ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ >> για το ταξίδι μας στα Κύθηρα. Άφιξη στο λιμάνι του νησιού το Διακόφτι.  Πρώτο μας προσκύνημα στην ονομαστή Αγία Μόνη . Μετά θα επισκεφτούμε τον πανέμορφο Αβλέμωνα ( χρόνος ελεύθερος  προαιρετικό γεύμα και καφέ ). Τέλος άφιξη  στην Αγία Πελαγία , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , χρόνος ελεύθερος ,   διανυκτέρευση.  

 

2η Ημέρα, Σαββάτο 27/5/2023 : Μετά το πρωινό μας στο Ξενοδοχείο , αναχωρούμε ( 09:30 ) για να επισκεφθούμε την  πρωτεύουσα του νησιού την Χώρα με το Βενετσιάνικο χρώμα , τα γραφικά δρομάκια  και το κάστρο της. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο Καψάλι με το γραφικό λιμάνι και τους πανέμορφους κολπίσκους του. Παραμονή , προαιρετικό  γεύμα. Κατόπιν μέσω Καλάμου – Κάτω Λιβάδι – Λιβάδι θα δούμε την περίφημη γέφυρα με τις 13 καμάρες η οποία  είναι μία από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων. Στην συνέχεια , Προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Αγίας Ελέσας και επίσκεψη στον Μυλοπόταμο , ένα καταπράσινο χωριό με τρεχούμενα νερά και καταρράκτη για να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , χρόνος ελεύθερος  , διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα, Κυριακή 28/5/2023 :  Αναχώρηση νωρίς το πρωί  από το Ξενοδοχείο με τα πράγματά μας για  την Ιερά Μονή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας για την Θεία Λειτουργία. Πρωινό σε πακέτο από το ξενοδοχείο στο Αρχονταρίκι και Ξενάγηση στην Ιερά Μονή. Στην συνέχεια αναχωρούμε   για  το λιμάνι του Διακόφτι , επιβίβαση στο πλοίο για την Νεάπολη. Από  Σπάρτη , Τρίπολη και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη στην Βάρη αργά το απόγευμα.

 

Τιμή ατόμου σε Δίκλινο /Τρίκλινο Δωμάτιο : 185 ευρώ

Τιμή Μονόκλινου Δωματίου                              : 215 ευρώ

           

Περιλαμβάνονται : Μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα   με πολυτελές κλιματιζόμενο   πούλμαν , 2 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο ΒΕΝΑΡΔΟΣ στην Αγία Πελαγία με πρωινό μπουφέ ημερησίως , Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια  Νεάπολη – Κύθηρα – Νεάπολη , διόδια διαδρομής.

 

Δεν Περιλαμβάνονται :  Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , ότι    ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα καθώς και ο  ειδικός φόρος διανυκτέρευσης ( 1,50 ευρώ ανά δωμάτιο ημερησίως ).

 

Τρόπος Πληρωμής :

 

Προκαταβολή  : 100 ευρώ ( έως 31 Ιανουαρίου 2023 )

Εξόφληση         :  ( έως 30 Απριλίου 2023 )

 

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

26 MAIOY 2023 : ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ  : 14:30 – 15:45

28 MAIOY 2023 : ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ  :  14:00 – 15:15

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ 6936312626 και στη  κ. Σταματίνα Γεωργαντά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή