Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

H Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας.




Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, πρώτου Επισκόπου Ιεροσολύμων, τελέσθηκε η αρχαιοπρεπής Θ. Λειτουργία που φέρει το όνομά του, στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας, με την συμμετοχή πολλών Ιερέων και Διακόνων και πλήθος κόσμου από την Ενορία, αλλά και γενικότερα από το ποίμνιο την Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας. 

Προεξάρχων της Λατρευτικής Συνάξεως ήταν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος-Αγίου Νεκταρίου Τερψιθέας Γλυφάδας, Αρχιμανδρίτης Κλαύδιος Καλαράς. Τον Θείον Λόγο κήρυξε ο Εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και Λέκτορας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Κουμαριανός, σχολιάζοντας την σχετική Ευαγγελική περικοπή της ημέρας. Στο τέλος διαβάστηκε η Εγκύκλιος 2920 της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την οικονομική κρίση.




Τις πρεσβείες του Αγίου Ιακώβου να έχουμε.


π. Αντώνιος Χρήστου
Εφημέριος Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή