Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

1ος Περίπατος των Κατηχητικών Συνάξεων του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας




Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011, μία μέρα μετά την Εορτή της Αγίας Σκέπης και της Εθνική μας εορτής, οι Κατηχητικές Συνάξεις του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, πραγματοποίησαν τον  πρώτο τους περίπατο για το νέο Εκκλησιαστικό Έτος. 

   Αφού συγκεντρωθήκαμε στον Ιερό Ναό μας 10.30, 30 λεπτά νωρίτερα από ότι συνήθως, αναχωρήσαμε με τα πόδια για το Κεντρικό Πάρκο του Δήμου Βούλας επί των οδών Βας. Παύλου-Ήρας –Διός, όπου είναι και τα όρια της Ενορίας μας με την γειτονική Ενορία του Αγίου Ιωάννου Βούλας. Εκεί βρίσκεται και το Ηρώο όπου γίνονται η κατάθεση στεφάνων στις Εθνικές Εορτές. Γι αυτό πήγαμε στο σημείο, είπαμε δύο λόγια για τους  Ήρωες που θυσιάστηκαν για εμάς, για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, φωτογραφηθήκαμε και είπαμε τον Εθνικό Ύμνο.
  Στη συνέχεια πήγαμε στο εσωτερικό σημείο του Πάρκου και εκεί μετά την προσευχή μιλήσαμε για το τι σημαίνει να είναι κανείς μέλος μιας Κατηχητικής Συνάξεως! Είναι η εφαρμογή της Έμπρακτης Αγάπης και η παρουσία μας σε αυτή πρέπει να δηλώνει αυτή την ενότητα με τον Σωτήρα Χριστό. 

   Μετά τις ερωτήσεις των παιδιών και τις απαντήσεις που δώσαμε, ξεχυθήκαμε και παίξαμε τόσο ομαδικά παιχνίδια όσο και από αυτά που διαθέτει το πάρκο. Κατά τις 11.45 και μετά από τόση δραστηριότητα ήρθε η ώρα του φαγητού . Φάγαμε από αυτά που είχαμε φέρει από το σπίτι αλλά και από το κέρασμα που πρόσφερε ο Ιερός Ναός.

Στις 12.05 πήραμε το δρόμο της επιστροφής αλλά αυτή τη φορά τραγουδώντας πολλά τραγούδια μέχρι να φτάσουμε!!
Στις 12.25 φτάσαμε στον Ιερό Ναό και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το άλλο Σάββατο!

 Εκ του Νεανικού Τομέα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή