Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλος, κοντά στις Στρατιωτικές Σχολές, Μονάδες και στρατευόμενους νέους, της Μητροπόλεώς του.



 Το διήμερο 26 και 27 Ιανουαρίου 2012, ο Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος βρέθηκε κοντά στους στρατευόμενους νέους της Μητροπόλεως του.

  Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος, στις 26/1/2012, τέλεσε την πρώτη Θεία Λειτουργία για το νέος έτος στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε) στη Βάρη. Μαζί του συλλειτούργησε ο Στρατιωτικός Ιερέας της Σχολής Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Λίαππης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα με βάση την ευαγγελική περικοπή της ημέρας, ενισχύοντας πνευματικά τους Ευέλπιδες, αλλά και τους ανώτερους και ανώτατους Αξιωματικούς που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012, στις 10.00 ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στην 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών (128 ΣΕΤΗ)

 όπου βρίσκεται δυτικά της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, μεταξύ των όρμων του Μικρού και Μεγάλου Καβουρίου σε χώρο εκτάσεως περίπου εξήντα (60) στρεμμάτων. Εκεί ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα της Σχολής, ευχόμενος στο νέο έτος, να επιτευχθούν στο ακέραιο οι στόχοι της Σχολής, αλλά και στους στρατευόμενους νέους, να έχουν φώτιση και την ευλογία Του Θεού στη ζωή τους .

π. Αντώνιος Χρήστου

Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή