Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Εαρινή Συνάντηση Νεανικών Συνάξεων.


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συνάντηση των Νεανικών Συνάξεων Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού, Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, ενώ φέτος για πρώτη φορά, συμμετείχαν και μέλη από την Νεανική Σύναξη Αγίας Φιλοθέης του Ομωνύμου Δήμου.
 
Φέτος, επιλέξαμε για την πραγματοποίηση της Συναντήσεως την Παραλία του Μικρού Καβουρίου (2010 Παραλία Γλυφάδας, 2011 Παραλία Βούλας), η οποία παραχωρήθηκε από τον Δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης κ. Σπυράγγελο Πανά με μεγάλη ευχαρίστηση.
 
Στην αρχή τελέσθηκε η ακολουθία του Αποδείπνου. Στη συνέχεια ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου και ο π. Αντώνιος Χρήστου καλωσόρισαν όλα τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή τη συνάντηση και έθεσαν τους στόχους αυτής της εκδηλώσεως. Η αλληλογνωριμία, η ψυχαγωγία σε ευπρεπή πλαίσια, η ενότητα κ.α., είναι λίγα από αυτά όπου υπογράμμισαν οι συνδιοργανωτές Ιερείς . Πράγματι σε ένα πρόγραμμα που κράτησε πάνω από3 ώρες, προσφέρθηκε φαγητό το οποίο και ετοιμάστηκε εκεί, νερό και αναψυκτικά και πέρασαν όλοι μια ευχάριστη και ωφέλιμη μέρα.
 
   Εκ των Νεανικών Συνάξεων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

aaaxxxx teliaaa!!

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή