Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. στα Κύθηρα.



  Στη νήσο Κύθηρα βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, στις 31 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου 2012, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ, για να μετέχει στους εορτασμούς της Προστάτιδος των Κυθήρων Αγίας Ελέσας.

   Ο Σεβασμιώτατος Γλυφάδας κ. Παύλος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας, που τελέσθηκε στην Ιερά Μονή της Αγίας Ελέσας, την Παραμονή της Εορτής μιλώντας κατάλληλα για τον Τίμιο Σταυρό αλλά και για την Αγία Ελέσα.

    Ανήμερα της εορτής, 1η Αυγούστου 2012, ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, ιερούργησε με τον Ποιμενάρχη των Κυθήρων κ. Σεραφείμ και μετείχε στην Ιερά Λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού και της Ιεράς Εικόνος της Αγίας, στο τόπο Μαρτυρίου της Αγίας.

   Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος χοροστάτησε στον Εσπερινό και στη 1η Ιερά Παράκληση της Παναγίας μας, στην Ιερά Μονή Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, μιλώντας στο τέλος κατάλληλα για το πρόσωπο της Παναγίας μας.

  Την Πέμπτη 2 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, πριν φύγει από το νησί, συμπροσευχήθηκε στην Παναγία τη Μυρτυδιώτισσα όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος  Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ για την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Στεφάνου. Κατόπιν σχετικής Παρακλήσεως ο Μητροπολίτης μας κ. Παύλος κήρυξε κατάλληλα στο Εκκλησίασμα για το μαρτύριο του Αγίου Στεφάνου.
             
                Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή