Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ενημέρωση και πρόσκληση εγγραφής μέλους, για την Τράπεζα Τροφίμων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ

________

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ  ΒΟΥΛΑΣ


Πλατεία Άλσους 1, ΤΚ. 16673, Βούλα.

Τηλ: 210 8954921 , fax: 210-8990684

 

    Αγαπητοί Ενορίες και Ενορίτισσες,

  Η Εκκλησία μας ως «Σώμα Χριστού», προσλαμβάνει όλον τον άνθρωπο και τον θεραπεύει και πνευματικά και σωματικά. Χωρίς λοιπόν να είναι βασική προτεραιότητα  της σωστική της αποστολής, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να την αφήσει σε καμία περίπτωση αδιάφορη, έχει αναπτύξει το φιλανθρωπικό της δίκτυο και τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες της, για να ανακουφίσει, ιδιαίτερα στην δύσκολη εποχή μας, τις βασικές και στοιχειώδης ανάγκες των αναξιοπαθούντων αδελφών μας, που δυστυχώς συνεχώς πληθαίνουν.

   Αφού διευκρινίσουμε ότι όταν  αναφερόμαστε στην Εκκλησία εννοούμε κλήρο και λαό και στην ερώτηση «τι κάνει η Εκκλησία για την κρίση;» η απάντηση βρίσκεται στο «τι κάνω εγώ ως μέλος της Εκκλησίας γι’ αυτήν», ενημερώνουμε ότι από το περασμένο Εκκλησιαστικό έτος, λειτουργεί και στον Ιερό Ναό μας, Τράπεζα Τροφίμων σε ειδική αίθουσα, που είδη ανακαινίζεται και εξοπλίζεται μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2012, ώστε από τον Οκτώβριο που θα επαναλειτουργήσει να διαθέτει αναβαθμισμένη και ποιοτικότερη βοήθεια και να λειτουργεί και να προσφέρει εκτός από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό.

   Σε αυτή την προσπάθεια μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε με τους εξής τρόπους :

1.      Ανταποκρινόμενοι τακτικά, ρίχνοντας τον οβολό μας, από το υστέρημά μας, στο ειδικό κυτίου υπέρ του Φιλοπτώχου Ταμείου.

2.      Ενισχύοντας το σχετικό καλάθι από το πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε όλα τα Super Market της περιοχής μας.

3.      Προσφέροντας χρηματική προσφορά υπέρ της Τράπεζας Τροφίμων, αντί Στεφάνων στις Εξόδιες Ακολουθίες ή αντί κεράσματος των Μνημοσύνων, υπέρ Αναπαύσεως των προσφιλών μας προσώπων.

4.       Προσφέροντας άμεσα τρόφιμα ή ρούχα όταν θα ανοίξει και θα λειτουργεί η Τράπεζα Τροφίμων.

5.      Με την συμμετοχή μας και την αξιοποίηση του χρόνου μας, στην υπό δημιουργία εθελοντική ομάδα «Λειτουργίας της Τράπεζας Τροφίμων», ώστε να στελεχωθεί επαρκώς και να ανταποκριθεί στις συνεχόμενες αυξημένες ανάγκες.

6.      Με την συμμετοχή μας στις προσκυνηματικές εκδρομές και Εκδηλώσεις του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας μας, που θα έχουν σκοπό την ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου αλλά και της Τράπεζας Τροφίμων.

7.      Με όποιον άλλο τρόπο και σοβαρή πρόταση θα μπορούσε κάποιος να προτείνει, προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα της Τράπεζας Τροφίμων και να λειτουργήσει ξανά τον Οκτώβριο, παρακαλούμε πολύ, αναζητήστε την σχετική φόρμα Εγγραφής και γραφτείτε μέλη αυτής της προσπάθειας.

 

                                      Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού.   

 

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή