Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας διοργανώνει 3ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή 4-6/07/2013 Στα Μετέωρα – Λίμνη Πλαστήρα.

      Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας
         Διοργανώνει 3ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή 4-6/07/2013
Στα Μετέωρα – Λίμνη Πλαστήρα

 
 





Τιμή: 100,00 ευρώ κατ’άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο (για γκρουπ 45 ατόμων)
Τιμή: 115,00 ευρώ κατ’άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο (για γκρουπ 35 ατόμων)
Επιβάρυνση μονόκλινου: + 30 ευρώ
         Περιλαμβάνονται:
ü Μεταφορές, περιηγήσεις, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο για 3 μέρες, όπως το ενδεικτικό πρόγραμμα
ü 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ΑΝΑΤΟΛΗ» με πρωινό και βραδινό φαγητό

Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι όπου απαιτούνται, ποτά στα δείπνα, άλλα γεύματα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και οικονομική τακτοποίηση έως 15/06/2013 (υπεύθυνος π.Αντώνιος κιν. τηλ: 6936-312626):

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

4/07/2013  Ωρα 06:30’π.μ. αναχώρηση από τον Ι.Ν.Αγ.Νεκταρίου Βούλας με κατεύθυνση τα Μετέωρα. Άφιξη, επίσκεψη στην Ι. Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος η οποία επικράτησε να λέγεται «Μεγάλο Μετέωρο», όχι μόνο λόγω της εκτάσεως των 50 στρεμμάτων και του μεγέθους των κτισμάτων αλλά και λόγω της πνευματικής του ακτινοβολίας και των πρωτείων που απολάμβανε στα μέσα του 16ου αιώνα.Το όνομα το οφείλουν στον Άγιο Αθανάσιο τον Μετεωρίτη. Το μεσημέρι ελεύθερο γεύμα. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Ι.Μονή του Αγ.Στεφάνου. Το καθολικό είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους, του οποίου η κάρα φυλάσσεται εκεί ως το πιο ιερό και θαυματουργό κειμήλιο.
Στη συνέχεια επίσκεψη στην Ι.Μ.Αγίας Βαρβάρας. Το απόγευμα θα μας βρεί στη Λίμνη Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Σήμερα η λίμνη Πλαστήρα αποτελεί πηγή ζωής για ολόκληρη την Καρδίτσα και όχι μόνο. Η περιοχή είναι ενταγμένη στον Ευρωπαικό χάρτη Natura 2000, και προστατεύεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

05/07/2013  Πρωινό στο ξενοδοχείο και άμεση αναχώρηση για επίσκεψη στην Ι.Μονή της  ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΤΗΣ, ένα μοναδικό μνημείο του 16ου αιώνα.Θα διασχίσουμε το ΦΡΑΓΜΑ, μια εκπληκτική ιδέα του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ όπου ζωογονήθηκε όλη η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία της λίμνης. Επίσκεψη στη Ι.ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΑΣ όπου θα ξεναγηθούμε σ'έναν από τους Φάρους της Ορθοδοξίας, που διεδραμάτησε σπουδαίο ρόλο κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας. Εδώ φυλάσσεται και η τιμία κάρα του Αγίου Σεραφείμ. Το μεσημέρι ελεύθερο γεύμα στο χωριό Μεσενικόλας. Στάση για καφέ στην Πλαζ της Πεζούλας. Εσπερινός στο χωριό Νεοχώρι Καρδίτσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


06/07/2013  Πρωινή Θεία Λειτουργία. Αναχώρηση για την Ελάτη και το Περτούλι Τρικάλων. Παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, πολλά νερά, ανάμεσα σε πυκνά δάση. Ελεύθερο μεσημεριανό φαγητό στις ταβέρνες του χωριού. Στο κατέβασμά μας αξίζει να κάνουμε μια μικρή στάση για να θαυμάσουμε το Μονότοξο γεφύρι της Πόρτας και την εξαιρετική Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά, λίγο έξω από το χωριό Πύλη, το οποίο έκτισε το 1514 ο Άγιος Βησσαρίων. Αμέσως μετά αναχώρηση για Αθήνα, άφιξη το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή