Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τιμητική Πλακέτα στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.





  Τη Κυριακή του Παραλύτου 26 Μαΐου 2013, συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από την τέλεση των Εγκαινίων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας. Κατά αυτήν την ημέρα, εκτός από τους Εφημερίους της Ενορίας μας, είχαμε την χαρά και την ευλογία να συλλειτουργήσει ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας, Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Βαρθολομαίος, ο οποίος κήρυξε και το Θείον Λόγον, αναφερόμενος στην Ευαγγελική Περικοπή της ημέρας. 

 Στη συνέχεια ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού μας, π. Γεώργιος Κονσολάκης,  απέδωσε στο π. Κωνσταντίνο τιμητική πλακέτα, εκ μέρος της Ενορίας,  εις ανάμνηση του γεγονότος των Εγκαινίων, καθότι συνέβαλε τα μέγιστα και με άριστο τρόπο κατά την προετοιμασία τους, αλλά και γενικότερα ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης, προς το πρόσωπό του, αλλά και τη διακονία του, στη τοπική μας Εκκλησία.

Ο π. Κωνσταντίνος συγκινημένος με τη σειρά του, ευχαρίστησε τους Εφημερίους, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και όλους τους Ενορίτες του Αγίου Νεκταρίου Βούλας για την ευγενική τους αυτή χειρονομία, καθότι όπως είπε πρώτη φορά στην Ιερατική του Διακονία, παραλαμβάνει  τιμητική διάκριση.  Συνεχίζοντας το λόγο του ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος είπε ότι  δέχεται αυτή την τιμητική διάκριση, όχι τόσο για το πρόσωπό του,  αλλά για λογαριασμό και δόξα της Εκκλησίας του Χριστού μας.  

Τέλος ευχήθηκε να ολοκληρωθεί και εξωραϊστεί πλήρως ο Ιερός Ναός.
             
                                Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή