Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο Σιωνισμός στο επίκεντρο του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου του Μηνός Μαΐου της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β.




Τη Δευτέρα  13 Μαΐου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ Νοσοκομείου Βούλας, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία σύναξη του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, με ομιλητή τον  π. Γρηγόριο Κωνσταντίνου, Καθηγητή της Ανωτάτης Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέπτυξε το  θέμα: « Ο Σιωνισμός και τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών».

       Ο π. Γρηγόριος  διευκρίνισε ότι ο όρος Σιωνισμός  δεν ταυτίζεται με τους Εβραίους, έδωσε κάποιες ετυμολογικές επεξηγήσεις και έκανε μια εκτενή ιστορική αναδρομή για το πώς ξεκίνησε και εδραιώθηκε ο σιωνισμός στον κόσμο. Έπειτα, ο ομιλητής έκανε μια παρουσίαση του βιβλίου των πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών και κατέληξε τονίζοντας ότι εμείς οι Χριστιανοί δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα, γιατί έχουμε κεφαλή μας τον Χριστό, αρκεί βέβαια να πιστεύουμε πραγματικά.
Μετά την ομιλία έγινε σύντομο διάλειμμα και στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και απαντήσεις από τον ομιλητή.  Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Γρηγόριο για την εύστοχη παρουσίασή του.  

                                  Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή