Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

H Κοπή της Βασιλόπιτας, στην Ενοριακή Τράπεζα Αγάπης του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας για το έτος 2015 μ. Χ.


Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015, στις 9.30 π.μ., επαναλειτούργησε  Ενοριακή Τράπεζα Αγάπης του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, μετά την διακοπή των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου  που μεσολάβησαν.

Μετά την τακτική παροχή βοήθεια σε όλους τους δικαιούχους ενορίτες μας, οι συνεργάτες-εθελοντές της Ενοριακής Τράπεζας, έκοψαν την σπιτική βασιλόπιτά τους μετά την σχετική ακολουθία που τελέσθηκε, από τον π. Αντώνιο Χρήστου, Υπεύθυνο του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας μας, ο οποίος ευχήθηκε να έρθει σύντομα η μέρα εκείνη, ώστε να μη χρειάζεται να υπάρχει και να λειτουργεί η Ενοριακή Τράπεζα Αγάπης και όλοι οι ενορίτες μας να έχουν τα αναγκαία που χρειάζονται για να ζήσουν!

 Έως τότε όμως, συμπλήρωσε ο π. Αντώνιος, όλοι οι εθελοντές και μέλη της Τράπεζας Αγάπης του Φιλοπτώχου Ταμείου μας, να έχουν υγεία για να προσφέρουν , ώστε να δοξάζεται το όνομα Του Ελεήμονος Χριστού.
  

    Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή