Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Την ώρα του φόβου και της ανησυχίας για το μέλλον της χώρας, στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου Βούλας, εκφράστηκε κυρίως "ένα ευχαριστώ"!



Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στο Εστιατόριο απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Βούλας, ο π. Αντώνιος Χρήστου  με όλες τις Ιδιότητες του (α) Ως Εφημέριος του Ιερού Ναού, β) Ως Υπεύθυνος Νεότητος του ίδιου Ναού, γ) Ως Υπεύθυνος Φιλοπτώχου και Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης του ίδιου Ναού,  και δ) Ως Υπεύθυνος Ιερεύς του ΚΑΑΠ (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.) Βούλας) , παρέθεσε δείπνο  ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης,  τιμής και αγάπης,  σε όλους τους λαϊκούς συνεργάτες του (Μέλη Φιλοπτώχου Ταμείου-Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης, Κατηχητές και Κατηχήτριες, συνεργάτες στο Κ.Α.Α.Π. Βούλας και εκπρόσωπος από τον Όμιλο Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων) στους παραπάνω τομείς άμεσης ευθύνης του.

  Στην προσλαλιά του κατά το τέλος του Δείπνου ο π. Αντώνιος μεταξύ άλλων είπε : «Η σημερινή βραδιά είναι με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, που βρίσκεται στο Άγιο Όρος και είναι ένα ελάχιστο ευχαριστώ της Ενορίας μας, για την προσφορά σας και τη διακονία σας σε αυτήν, σ' όλη την τρέχουσα  Εκκλησιαστική Χρονιά 2014-2015 που τελειώνει.  Πολλοί ίσως σαν τον Ιούδα σκανδαλιστούν και θεωρήσουν σπατάλη τη σημερινή κίνηση, αλλά την αχαριστία δεν τη θέλει ούτε ο ίδιος ο διάβολος και κυρίως  φιλανθρωπία δεν είναι μόνο προς τον άλλον, αλλά πρέπει να αφιερώνεις και λίγο στον ευατό σου, για να μπορέσεις αναναιωμένος να έχεις για να δώσεις. Η Ενορία μας λοιπόν, δι΄ εμού σας ευχαριστεί πολύ και πάλι, σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και σας περιμένουμε ανανεωμένους από τον Σεπτέμβρη για την νέα Εκκλησιαστική χρονιά.

Επειδή η βραδιά συνέπεσε με τα Γενέθλια του π. Αντωνίου, στο τέλος κόπηκε και ένα γλυκό που μοιράστηκε προς όλους και μετά την Προσευχή-Ευχαριστία στο τέλος του Δείπνου, δόθηκε σε όλους από μια Εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, ένα Βιβλίο για τη Θ. Λειτουργία και από μία προσευχή των Πατέρων της Όπτινα.

Όλοι αποχώρησαν ευχαριστημένοι στο τέλος , λαμβάνοντας την ευχή του π. Αντωνίου.





                    Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή