Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ομιλία για την μάστιγα των Ναρκωτικών, στην Νεανική Σύναξη του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.



Την 1η φετινή Τετάρτη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, 1 Μαρτίου 2017 και μετά τις Ακολουθίες  του Εσπερινού και της Προηγιασμένης Θ. Λειτουργίας και του Μ. Αποδείπνου στις 7.00 μ.μ., στις 8.30 μ.μ. στο νέο Αρχονταρίκι θα γίνει η  Σύναξη για νέους 18-45 ετών.
Σε αυτή τη σύναξη θα μας απασχολήσει το πάντα επίκαιρο θέμα  των Ναρκωτικών, με προσκεκλημένη ομιλήτρια μία πρώην χρήστη τους. Σε μια εξομολογητική διάθεση από την προσκεκλημένη, θα ενημερωθούμε για το πως μπορεί κανείς εύκολα να μπλέξει στα ναρκωτικά. Σε τι είδους χωρίζονται τα ναρκωτικά και ποιες είναι οι άμεσες και έμμεσες συνέπειες στους χρήστες τους. Ποιες είναι οι μέθοδοι των κυκλωμάτων για να προσελκύσουν νέα θύματα. Ποιες είναι οι ενδείξεις που φανερώνουν και μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, έναν χρήστη των ναρκωτικών. Ποιοι μέθοδοι απεξαρτήσεων υπάρχουν και πόσο αποτελεσματικές είναι κ.α.
Σε αυτή την Σύναξη κατ' εξαίρεση μπορούν να την παρακολουθήσουν και όσοι επιθυμούν ενώ βρίσκονται σε μεγαλύτερη ηλικία.


                                                  Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή