Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε το 1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) , του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β.



Ολοκληρώθηκε  το  1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  (πινγκ-πονγκ), που διοργάνωσε  ο Αθλητικός Οργανισμός «Αγιος Νέστωρ» της Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας,  Βουλιαγμένης & Βάρης,




Οι αγώνες έγιναν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας,  την Τετάρτη της Διακαινησίμου Εβδομάδος του Πάσχα 11 Απριλίου 2018. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 3 κατηγορίες: α) Γυμνάσιο β) Λύκειο-Απόφοιτοι και μετά την ολοκλήρωσή των δύο πρώτων γ) ελεύθερο ατομικό. Την γενική επίβλεψη, διαιτησία και την ηλεκτρονική μηχανογράφηση των αγώνων είχαν ο π. Αντώνιος Χρήστου και ο π. Δημήτριος Μαλλιάτσος. 

Τις απονομές έκανε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου, ο Γραμματεύς του Γραφείου Νεότητος και Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου στους παρακάτω νικητές 

: Στην Κατηγορία Γυμνάσιο:  1ος αναδείχθηκε ο Ιάσονας Ζαρογιάννης της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, 2ος ο Γρηγόριος Κωντόπουλος της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και στην 3η θέση ο Νεκτάριος Τζωρζάκης, από την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.

Στην Κατηγορία Λύκειο-Απόφοιτοι: 1ος αναδείχθηκε ο Ιωάννης Μαυρίδης, της Ενορίας Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας, 2ος ο Αρσένιος Γιαρμενίτης, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και 3ος ο Γεώργιος Καραβάς, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας .

Τέλος στην Κατηγορία Ελεύθερο Ατομικό: 1ος αναδείχθηκε ο Ιάσονας Ζαρογιάννης της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, 2ος ο Γεώργιος Καραβάς, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και 3ος ο Αρσένιος Γιαρμενίτης, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.




                            Εκ του Αθλητικού Οργανισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή