Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Με Προσκυνηματική Εκδρομή ολοκληρώθηκαν οι χειμερινές ομιλίες καταρτισμού του Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.





Την Πέμπτη της Αναλήψεως 6 Ιουνίου 2019 το απόγευμα, η Ενορία του Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, πραγματοποίησε προσκυνηματική Εκδρομή στην Ιερά Μονή Βηθλεέμ Κορωπίου, με σκοπό να επιβραβεύσει, όσους καθ΄ όλη την φετινή χρονιά παρακολουθούσαν τις χειμερινές ομιλίες καταρτισμού με συντονιστή τον π. Αντώνιο Χρήστου.

Στο Μοναστήρι τελέσθηκε η Ακολουθία της Θ΄ Ώρας και του Εσπερινού. Στο τέλος της Ακολουθίας ο π. Αντώνιος ευχαρίστησε την Γερόντισσα Μαγδαληνή και την συνοδεία της για την άδεια να τελέσουμε την ακολουθία και για την εγκάρδια υποδοχή.  Εν συνεχεία στο προαύλιο του Ναού, γευτήκαμε την φιλοξενία της Μονής με απλότητα και αρχοντιά.

Στην επιστροφή μας τελέσαμε την Ακολουθία του Αποδείπνου στο Πούλμαν. Όλοι οι συμμετέχοντες αποχώρησαν ευχαριστημένοι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στις νέες θερινές ομιλίες από την επόμενη Πέμπτη 13 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη, στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ξενίας της Καλαματιανής, όπου εκεί θα τελείται στις 6.30 μ.μ. ο Εσπερινός και η Παράκληση, στις 7:45 μέχρι τις 8.45 η ομιλία και εν συνεχεία η Ακολουθία του Αποδείπνου. Το θέμα των θερινών Ομιλιών θα είναι η ανάλυση του Συμβόλου της Πίστεως.

                             Εκ Του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή