Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Στυλιανού, στο Ίδρυμα Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας.




  Με σύμμαχο τον καλό καιρό πανηγύρισε με κάθε λαμπρότητα και Εκκλησιαστική τάξη το Ιερό  Παρεκκλήσιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, Άγιος Στυλιανός, το οποίο ευρίσκεται εντός του ιδρύματος του Π.Α.Α.ΠΑ. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α) Βούλας.

  Την Παραμονή της Εορτής, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στις 6.30 μ.μ., τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Αντωνίου. Στον Εσπερινό έλαβαν μέρος επίσης ο  π. Αντώνιος Χρήστου, ο Υπεύθυνος Ιερέας του Ιδρύματος και οι Ιεροδιάκονοι π. Ιωάννης Αλεβιζόπουλος και π. Γεώργιος Μαρουφίδης. Στον Εσπερινό συμμετείχαν αρκετά  παιδιά του Ιδρύματος που μπόρεσαν να μετακινηθούν, το προσωπικό που εφημέρευε, αρκετοί εθελοντές, Κατηχητές, εκπρόσωποι συλλόγων, καθώς και προσκυνητές από την ευρύτερη περιοχή.

Το αναλόγιο πλαισίωσαν οι Πρωτοψάλτες κ. Κωνσταντίνος Λειβαδάρος (Αγίου Νικολάου Γλυφάδας), ο κ. Νικόλαος Πρώϊος (Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας) με αρκετούς βοηθούς.

  Στο τέλος των Αποστίχων έγινε το κήρυγμα από τον Σεβασμιώτατο  Ποιμενάρχη ο οποίος αναφέρθηκε στους εθελοντές και το προσωπικό, ότι πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι γιατί  με την παρουσία και την διακονία τους στο ίδρυμα και στα παιδιά-Αγγελάκια, όπως τα χαρακτήρισε, πραγματικά θα λάβουν πολλές ευλογίες και μισθό εν ημέρα Κρίσεως. Τόνισε ο Σεβασμιώτατος ότι προσωπικά ευλαβείται πολύ τον Άγιο Στυλιανό, λόγω ότι ανδρώθηκε εκκλησιαστικά στον Άγιο Στυλιανό Γκύζη, καθώς επίσης υπηρέτησε σε Άγιο Στυλιανό όταν υπηρέτησε ως Ιερεύς για δύο χρόνια στο Νοσοκομείο Παίδων. Τέλος ευχήθηκε να έχουμε όλοι τις πρεσβείες του Αγίου και έτη πολλά.

Πριν την Απόλυση πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση Ιερά Λιτάνευση της Ιερής Εικόνος του Αγίου Στυλιανού, σε όλα τα τμήματα του Ιδρύματος και με την επάνοδο της λιτανείας στο Εκκλησάκι πραγματοποιήθηκε η απόλυση και η διανομή του Άρτου.

Αύριο, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, ανήμερα της Εορτής ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στο ίδιο Ιερό Παρεκκλήσιο.
                                                                          Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή