Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ιερές Ακολουθίες κεκλεισμένων των θυρών και Διαδικτυακή Κατήχηση και Καταρτισμός στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ

________

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ

ΠΡΟΦΗΤΟΥ  ΗΛΙΟΥ  ΚΟΡΜΠΙ  ΒΑΡΗΣ



Προφήτου Ἠλίου 10, ΤΚ. 16672, Κόρμπι Βάρης.

Τηλ: 210 9655370 fax: 210 9655371

site: http://www.profitilia-kormpivari.gr  e-mail : p-elia-v@otenet.gr

 

Ιερές Ακολουθίες κεκλεισμένων των θυρών και Διαδικτυακή Κατήχηση και Καταρτισμός στον Ιερό Ναό μας.

 

Αγαπητοί Ενορίτες,

 

Επειδή η Ελληνική Πολιτεία αποφάσισε εκ νέου το κλείσιμο των Ιερών Ναών μας για τον πιστό λαό, μας αναγκάζει και εμάς να κάνουμε τις Θείες Λειτουργίες και τις Ιερές Ακολουθίες κεκλεισμένων των θυρών, μόνο με το αναγκαίο προσωπικό, χωρίς καμπάνες, χωρίς φώτα και λιτά. Εμείς θα τελέσουμε κανονικά το Ιερό Σαρανταλείτουργο και θα ευχόμαστε για όλους.

 

Τα Κατηχητικά μας όμως και το Θείο κήρυγμα θα γίνονται γι αυτό το διάστημα διαδικτυακά :

Για τα παιδιά των Κατηχητικών μας το επόμενο Σάββατο 14/11 σε ώρα που θα ανακοινωθεί. Για τους Νέους μας κανονικά τις  Τρίτες  7:00-8:00 μ.μ., ενώ για τους υπόλοιπους ενηλίκους Πέμπτη 6.45 - 8.00 μ.μ. Οι συναντήσεις θα γίνονται μέσω από την πλατφόρμα του zoom σε σύνδεσμό που θα ανακοινώνεται στη σελίδα του ναού μας κάθε φορά.

 

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε παρακαλούμε να μας στείλετε το email στο axrhstou1@gmail με τα στοιχεία σας (email ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) για να σας ειδοποιούμε με το σύνδεσμο κάθε συνεδρίας.

 

Συνιστούμε σε όλους ψυχραιμία, υπομονή, πίστη και αγάπη και θα αντιπαρέλθουμε και αυτή την δοκιμασία με την βοήθεια και τη χάρη Του Θεού.

 

 

 

                                              Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή