Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός για τον Άγιο Στυλιανό, στο Ίδρυμα Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας.



 

   Ύστερα από απουσία ενός έτους πανηγύρισε ξανά με κάθε λαμπρότητα και Εκκλησιαστική τάξη, αλλά και τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, το Ιερό  Παρεκκλήσιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, Άγιος Στυλιανός, το οποίο ευρίσκεται εντός του ιδρύματος του Π.Α.Α.ΠΑ. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α) Βούλας.


 

  Την Παραμονή της Εορτής, Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στις 6.00 μ.μ., τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας, από τον Σταυροφόρο Οικονόμο π. Δημήτριο Σαμαρά και τον Πρωτοπρεσβύτερο  π. Αντώνιο Χρήστου, τον υπεύθυνο Ιερέα του Ιδρύματος. Στον Εσπερινό συμμετείχαν  παιδιά του Ιδρύματος που μπόρεσαν να μετακινηθούν, το προσωπικό που εφημέρευε, αρκετοί εθελοντές, Κατηχητές που διακονούν στο Ίδρυμα και  και προσκυνητές από την ευρύτερη περιοχή.


 

Το αναλόγιο πλαισίωσαν ο Λαμπαδάριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας κ. Δημήτριος Κεχαγιάογλου, ενώ τον στολισμό της εικόνας ανέλαβε η γνωστή και αγαπητή σε όλους μας κ. Σταθάκη.



 Στο τέλος των Αποστίχων έγινε το κήρυγμα από τον π. Αντώνιο, ο οποίος αναφέρθηκε δοξολογικά που τελέσθηκε μετά από απουσία ενός χρόνου η Πανήγυρις και αναφέρθηκε στον βίο του Οσίου Στυλιανού, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη αγάπη του Αγίου στα παιδιά. Ολόκληρη η ομιλία εδώ :



 


Μετά την Απόλυση πραγματοποιήθηκε πραγματοποιήθηκε η απόλυση και η διανομή του Άρτου, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση  Ιερά Λιτάνευση της Ιερής Εικόνος του Αγίου Στυλιανού, σε όλα τα τμήματα του Ιδρύματος κατόπιν εντολής της διοικήσεως.

 

                                        Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή