Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Διεξήχθησαν οι τελικοί και οι απονομές Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης, του Αθλητικού Οργανισμού "ο Άγιος Νέστωρ¨ της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.

 



Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου 2022, μετά από αποχή δύο χρόνων λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Βάρης, διεξήχθηκαν 4 τελικοί  του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.! Οι δύο τελικοί (ανδρών και γυναικών) αφορούσαν το Β΄ Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης και του Η΄ Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρησης.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 18 Ιουνίου στην πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες που αφορούσαν την Πετοσφαίριση (Βόλεϋ) :

α) Στις 6:30 μ.μ. ένας τελικός Γυναικών μεταξύ των Ενοριών Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας- Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας με νικήτρια  ομάδα την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών.





και β) στις 7:30 μ.μ. ένας τελικός Ανδρών μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, με νικήτρια την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών.





 Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των μεταλλίων και των Κυπέλλων  από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Αντώνιο ο οποίος εκτός από την ευχή του απέδωσε τα εύσημα σε όλους τους αθλητές και των δύο φύλων οι οποίοι αγωνίστηκαν με το πνεύμα της καλής άμιλλας σε αθλητικά πλαίσια και με τον απαραίτητο σεβασμό και αγάπη μεταξύ των μελών των ομάδων. 





Στο τέλος νικητές και ηττημένους τους περίμεναν και απόλαυσαν δροσιστικές γρανίτες .



Την επόμενη μέρα Κυριακή 19 Ιουνίου, στο ίδιο γήπεδο και για τις ίδιες Ενορίες και ομάδες αλλά σε διαφορετικό άθλημα την Καλαθοσφαίριση είχαμε αντίστοιχα τους 2 τελικούς :


α) Στις 6:30 μ.μ. ένας τελικός Γυναικών μεταξύ των Ενοριών Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας- Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας με νικήτρια  ομάδα την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών



και β) στις 7:30 μ.μ. ένας τελικός Ανδρών μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, με νικήτρια την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών.




Και οι δύο αυτές αναμετρήσεις έγιναν σε αθλητικά πλαίσια, με ωραίο θέαμα, εναλλαγές στο σκορ και πολύ κλειστές και δυνατές άμυνες κάτι που δικαιολογεί την σχετικά χαμηλή παραγωγικότητα σε πόντους στα παιχνίδια.





Στο τέλος του αγώνα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Αντωνίου τις απονομές έκανε ο αξιότιμος κ. Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριος Κωνσταντέλλος ο οποίος συνεχάρη τόσο τα παιδιά για τις προσπάθειές τους όσο και τον ίδιο τον Μητροπολίτη για αυτή την σημαντική Πρωτοβουλία της Μητροπόλεως στο τομέα του Αθλητισμού και δεσμεύτηκε ότι πάντα θα είναι αρωγός σε αθλητικούς χώρους και ότι άλλο χρειαστεί εκ μέρος του Δήμου ο Αθλητικός Οργανισμός Άγιος Νέστωρ της Μητροπόλεως.







Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι αθλητές και αρκετοί φίλαθλοί, γεύτηκαν, προσφορά της Μητροπόλεως γευστικά χοιρινά σουβλάκια.



Αξίζει να αναφερθεί ότι την γενική οργάνωση και ευθύνη των αγώνων είχε ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού και του Γραφείου Νεότητος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου, ενώ στους πάγκους και στο παρκέ και τις δύο ημέρες υπήρχαν οι Υπεύθυνοι Νεότητος των δύο Ενοριών ο π. Εμμανουήλ Χατζηαντωνάκης για λογαριασμό της Ενορίας Δικηγορικών Γλυφάδας και ο π. Ιωάννης Αλεβιζόπουλος για λογαριασμό της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας.


           Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή