Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ολοήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στην Ιερές Μονές Δαμάστας και Αγάθωνος από τον Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.



   Ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, μετά από δύο χρόνια αποχής λόγων της Πανδημίας του Κορονοϊού, διοργανώνει την 1η  Ολοήμερη  Προσκυνηματική Εκδρομή για το Εκκλησιαστικό Έτος 2022-2023 στην Ι. Μ.  Υπεραγίας Θεοτόκου Δαμάστας και την Ι. Μ. Αγάθωνος  όπου βρίσκεται και το σκήνωμα του πρόσφατα αγιοκαταταχθέντος Αγίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου  της  Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022.



       Τιμή Εισιτηρίου: 25€. Αναχώρηση από την Ενορία στις 9:30 π.μ. μετά την Θεία Λειτουργία.  Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

       Για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθείτε στις κυρίες του Φιλοπτώχου του Ιερού μας Ναού και παρακαλούμε να δηλώσετε και να τακτοποιήσετε έγκαιρα την οικονομική συμμετοχή σας.

         Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι τα έσοδα της Εκδρομής θα ενισχύσουν το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας και θα ανακουφίσουν αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

                                                                     Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή