Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Ο Εσπερινός της Συγνώμης στην Ι.Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. (Φωτογραφίες-Βίντεο)  Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. τελέσθηκε ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός (της Συγνώμης) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, με την παρουσία όλων των Κληρικών και πλήθος κόσμου από το ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

  Ομιλητής του Α΄ Κατανυκτικού ήταν ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος μίλησε για την αναγκαιότητα της νηστείας μέσα από αναφορές από τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο . 

Ολόκληρη η ομιλία βρίσκετε  στο παρακάτω βίντεο.

    Στο τέλος του Κατανυκτικού Εσπερινού, κλήρος και λαός αντάλλαξε τον Ασπασμό της αγάπης και της συγνώμης, με τον Σεβασμιώτατο λαμβάνοντας την ευχή του, για τη αγώνα της Τεσσαρακοστής που ξεκινάει από σήμερα.

     Στη συνέχεια, στο πνευματικό κέντρο του Καθεδρικού Ναού πραγματοποιήθηκε σύντομη συνάντηση μεταξύ Σεβασμιωτάτου και των Κληρικών, οι οποίοι συζήτησαν τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.               Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα


Δημοφιλή