Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η Εορτή των Χριστουγέννων 2013, της Κατηχητικής Συνάξεως του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας.


  Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.15 μ.μ., τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας, είχαν πάλι την τιμητική τους.  Στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως που τελείται εκεί κάθε Παρασκευή, έγινε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από τα ίδια τα παιδιά . Την παρουσίαση, τον γενικό συντονισμό της εκδηλώσεως και την σύντομη ομιλία που ολοκληρώθηκε η εορτή, με θέμα : «Χριστούγεννα μία παρεξηγημένη Εορτή…» είχε ο Υπεύθυνος Εφημέριος του Ιδρύματος, π. Αντώνιος Χρήστου.

  Την φετινή  εκδήλωση λάμπρυνε με την εμφάνισή της, η κυρία Καλλιόπη Κουλουβάρη, Ενορίτισσα του Ι.Ν Αγίου Νεκταρίου Βούλας, όπου συνόδευσε με την Κιθάρα της τα παιδιά, που έψαλαν το Απολυτίκιο της Εορτής και τραγούδησαν κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από διάφορα μέρη της πατρίδος μας.

Με τη λήξη της Εορτής, τα παιδιά έλαβαν από τα χέρια του π. Αντωνίου τα δώρα, που επιμελήθηκε η Εθελόντρια κ. Στεφανία Αναγνωστοπούλου, συνεργάτης, των Κατηχητικών Συνάξεων του Ιδρύματος και προσφοράς της Ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Βούλας.

  Tην Δευτέρα 27/12 και ώρα 7.30 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και η  Θ. Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού στο ΚΑΑΠ Βούλας, όπου θα  κοινωνήσουν, όλα τα βαπτισμένα παιδιά του Ιδρύματος, ενώ  η κατηχητική σύναξη,  θα επαναλειτουργήσει πλέον από το νέο έτος του 2014.



           Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Στυλιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή