Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Η Εορτή των Χριστουγέννων του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ», της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης


Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 4:30 μ.μ. στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ο Εκκλησιαστικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» διοργάνωσε και φέτος την  Χριστουγεννιάτικη Εορτή του, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου. Στα καθίσματα του θεάτρου ήταν αρκετοί Κληρικοί, μεταξύ των οποίων και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Κωνσταντίνος Βαρθολομαίος. Παρόντες ήταν γονείς και συγγενείς των παιδιών, Εκπαιδευτικοί του Σταθμού και αρκετός κόσμος που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της τοπικής Εκκλησίας.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με την εισαγωγική ομιλία του Υπευθύνου του  Βρεφονηπιακού Σταθμού π. Νικολάου Καββαδία, ο οποίος αναφέρθηκε στο πραγματικό νόημα της Εορτής των Χριστουγέννων και στην προσπάθεια παραχάραξής της, από διάφορους παράγοντες, ακόμα και από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Εκδηλώσεως, ξεκίνησε με την απόδοση ύμνων της Εορτής των  Χριστουγέννων, από μέλη της Σχολής της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την Διεύθυνση του κ. Διονυσίου Ηλιόπουλου. 

Στη συνέχεια, χορωδία θηλέων, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, είπε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. 
Τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού, καταχειροκροτούμενα, είπαν χαριτωμένα τα ποιήματά τους και έπαιξαν ένα σύντομο θεατρικό σκετς.

Στο τέλος, ο Υπεύθυνος του  Βρεφονηπιακού Σταθμού π. Νικόλαος Καββαδίας ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Εκδηλώσεως, το Δήμο για την παραχώρηση της αίθουσας, την κ. Μαριάνθη Σιδέρη και όλες τις παιδαγωγούς για  την προσφορά και διακονία τους στον παιδικό σταθμό, καθώς και όλους τους παρευρισκομένους.

  Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος έκλεισε την Εκδήλωση σχολιάζοντας και ευχήθηκε σε όλους και όλες Χριστούγεννα με Χριστό στην καρδιά μας! 

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Σεβασμιώτατο να μοιράζει τα πλούσια δώρα σε όλα τα παιδάκια του Βρεφονηπιακού Σταθμού, τα οποία έφυγαν χαμογελαστά και ευχαριστημένα.



                   Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή