Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Παρατείνεται για άλλη μία Κυριακή, η Διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Ενοριακής Αγοράς του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Βούλας.


   Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας που διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού από τη  Κυριακή 1 έως 8 Δεκεμβρίου 2013, τόσο από τη προσφορά και αγορά των αντικειμένων, όσο και από τη προσέλευση του κόσμου.       
                                  
 Ο Σκοπός της προσπάθειας  ήταν να ενισχυθεί το Ενοριακό αλλά και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεώς μας, για τις αυξημένες υποχρεώσεις τους προς τον πάσχοντα αδελφό μας, στις Άγιες ημέρες που έρχονται. Όσοι ψώνισαν από την πλούσια σε ποικιλία αντικείμενα της Αγοράς ( στολίδια, κεριά, δώρα, διακοσμητικά, χειροποίητα και παραδοσιακά γλυκά, λευκά είδη, παιχνίδια, κάρτες, βιβλία, παιχνίδια όλα προσφορά Ενοριτών κ.α.) λάμβαναν ως απόδειξη  κουπόνια του Εράνου Αγάπης, η επίσημη  διακίνησή του η οποία φέτος ξεκινά από όλες τις Ενορίες στις 15 έως 27 Δεκεμβρίου 2013.

  Στα πλαίσια αυτά τη Κυριακή 8/12, την  αρχικά προγραμματισμένη τελευταία μέρα της Αγοράς, μετά τη Θ. Λειτουργία,  από τις 10.30 π.μ. έως 12.00 μ.μ. οι κυρίες της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης του Ναού μας, παρέθεσαν τσάι, καφέ, νηστίσιμα βουτήματα και γλυκίσματα, με συμβολική είσοδο 5 ευρώ . Εκτός από το ζεστό ρόφημα και τα εδέσματα, όσοι συμμετείχαν στην Εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από  χορωδία της Ενορίας μας και μία ταινία μικρού Μήκους με τίτλο «Η Επίσκεψη του Χριστού» 

λαμβάνοντας όλοι ένα ισχυρό μήνυμα τόσο για τον ερχομό του Χριστού, αλλά και για την έμπρακτη αγάπη, διακονία και τη φροντίδα προς τον πάσχοντα άνθρωπο και έτσι  όλοι αποχώρησαν πνευματικά ωφελημένοι.

   Τέλος, κατόπιν απαιτήσεως Ενοριτών οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν και άλλα αντικείμενα για την Ενοριακή Αγορά της Ενορίας μας σε συνδυασμό με τα αντικείμενα που δεν διατέθηκαν, αποφασίστηκε να παραταθεί η λειτουργία της για άλλη μία Κυριακή. Συνεπώς τη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 θα είναι η μοναδική και τελευταία μέρα λειτουργίας της Αγοράς, μετά τη Θ. Λειτουργία από τις 10.30 μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

  Όσοι θέλουν να προσέλθουν σας περιμένουμε με αγάπη!  
                                           

                                  Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή