Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο π. Αντώνιος Καλλιγέρης στη Νεανική Σύναξη του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας


  Την Πέμπτη  15  Μαΐου 2014, στις 8.30 μ.μ. στη Νεανική Σύναξη του Ι.Ν. Κοιμήσεως Αγίου Νεκταρίου Βούλας, ήταν προσκεκλημένος και ομίλησε  ο  Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίας Φιλοθέης του Ομώνυμου Δήμου (Εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, επί σειρά ετών Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος και νυν Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών),   ο οποίος θα  ανέπτύξε το θέμα : «Αναστάσως ημέρα…. Συγχωρήσωμεν πάντα τη Αναστάσει….», αλλά στο λόγο του, μετέφερε δικές του εμπειρίες και έκανε νύξεις και για άλλα θέματα, τα οποία όμως συνέδεσε με μια αλληλουχία θεολογικών συνειρμών και όχι μόνο, με τη Θ. Λειτουργία, την κατεξοχήν λειτουργία της Αναστάσεως του Χριστού μας στην ζωή της Εκκλησίας μας. Ακολούθησαν παρεμβάσεις και ερωτήσεις.
   Ολόκληρη η ομιλία  του π. Αντωνίου Καλλιγέρη, βρίσκεται εδώ.


  Την επόμενη Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Γιάγκου,  Εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγητρίας Θεσσαλονίκης (Απόφοιτος της Φιλοσοφικής και της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολεως Θεσσαλονίκης) .



               Εκ του Νεανικού Τομέα του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή