Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Διεξήχθησαν οι τελικοί στο "IA΄ Διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου" θηλέων, του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ», της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας.


Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στα Γήπεδα του Star Football Club στη Βούλα, διεξήχθηκαν οι τελικοί  του ΙΑ΄  Διενοριακού Πρωταθλήματος  Ποδοσφαίρου Θηλέων, του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & β..

 Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δύο τελικοί Κατηχητικών Συνάξεων Θηλέων :
α) Δημοτικού μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (Σκορ 5-2).


β) Αποφοίτων Γυναικών μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Άγιος Τρύφωνας Τερψιθέας (Σκορ 0- 3).

Και οι δύο αναμετρήσεις έγιναν σε αθλητικά πλαίσια, με ωραίο θέαμα, εναλλαγές στο σκορ και πολύ κλειστές άμυνες κάτι που δικαιολογεί την  χαμηλή  παραγωγικότητα σε γκολ και στα δύο παιχνίδια.

Στο τέλος των αναμετρήσεων, έγιναν οι απονομές των μεταλλίων και του Κυπέλλου των δύο πρωταθλημάτων, από τον Γραμματέα του Γραφείου Νεότητος π. Αντώνιο Χρήστου, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλο.

  Στην ΙΒ΄ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, της Ιεράς Μητροπόλεως που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στη Πλατεία Σμύρνης Ελληνικού, του Δήμου Ελληνικού-Αργυρουπόλεως, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στα αντίστοιχα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου των αρρένων : Δημοτικού-Γυμνασίου-Αποφοίτων.


Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή