Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ηγ. Εφραίμ από τη Γλυφάδα: Τι είναι οι λογισμοί και πως αντιμετωπίζονται (βίντεο)


ΠΗΓΗ:       Του Γιώργου Θεοχάρη

Ηγ. Εφραίμ από τη Γλυφάδα: Τι είναι οι λογισμοί και πως αντιμετωπίζονται (βίντεο)Πλήθος πιστών και κληρικών προσήλθαν σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα όπου με επικεφαλής τον Ποιμενάρχη τους κ. Παύλο υποδέχτηκαν τον Αγιορείτη Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, και με ευλάβεια άκουσαν τον θέαρεστο λόγο του.
Ο γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς στο ευαίσθητο θέμα των λογισμών που δέχεται ο άνθρωπος από τα ακάθαρτα πνεύματα και πως πολεμούνται.
Διαχώρισε την αμαρτία από τους λογισμούς καθώς διευκρίνησε ότι ο λογισμός δεν αποτελεί αμαρτία εφόσον δεν γίνει πράξη.
Νωρίτερα, ο επιχώριος Επίσκοπος κ. Παύλος με μεγάλη θέρμη μίλησε για την πνευματική προσωπικότητα του Ηγουμένου Εφραίμ και τη στενή πνευματική σχέση που τους συνδέει.
Μετά το τέλος της ομιλίας έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων με τον Ηγούμενο Εφραίμ να χαρίζει μία εικόνα της Παναγίας Βηματάρισσας στον μητροπολίτη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα


Δημοφιλή