Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Τελευταίο μάθημα της Κατηχητικής Συνάξεως του ΚΑΑΠ Βούλας για το Εκκλησιαστικό Έτος 2016-2017.


Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, διεξήχθη το τελευταίο μάθημα της φετινής Κατηχητικής Συνάξεως του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας για το εκκλησιαστικό έτος 2016- 2017.  Κατά την σημερινή συνάντηση μας το μάθημα ήταν διαφορετικό από τις άλλες φορές. Μετά την Προσευχή ο π. Αντώνιος  Χρήστου αναφέρθηκε ρώτησε τα παιδιά τι θυμούνται από τα θέματα που αναλύσαμε όλη την χρονιά που ολοκληρώνεται σήμερα. Στο τέλος της συζήτησης με τα παιδιά, ο Κατηχητής κ. Μιχάλης Παπαργύρης έπαιξε ένα μικρό Θεατρικό με βάση αυτά που ειπώθηκαν.

Στη συνέχεια όπως πάντα, ακολούθησε το κέρασμα και πλούσιο παιχνίδι έξω από την Αίθουσα. Μικρό απόσπασμα από το παιχνίδι φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:


 Στο τέλος, όλα τα παιδιά πήγαν στους θαλάμους ευχαριστημένα. Μένει τώρα η Εκδρομή που θα γίνει σε λίγες εβδομάδες, όπου εκεί θα δοθούν και τα αναμνηστικά δώρα για τα παιδιά.

                                Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή