Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Και οι αστυνομικοί στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου



Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, συμμετέχει ενεργά, ενισχύει και παρίσταται στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Star Sport Club Βούλας που συνδιοργανώνουν τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η ΕΡΤ και ο ΣΠΟΡ FM για την ενίσχυση της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και την Κοινωνική Υπηρεσία «ΦΩΛΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Ειδικότερα, για την ενίσχυση του πολυσήμαντου κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και της Κοινωνικής Υπηρεσίας «Φωλιά Ελπίδας», ο Εκπαιδευτικός Φορέας ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η ΕΡΤ και ο ΣΠΟΡ FM συνδιοργανώνουν σπουδαίο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 01 Απριλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club Βούλας (Καραμανλή 4 τέρμα Τραμ Βούλας).
Στόχος της πρωτοβουλίας των συνδιοργανωτών του τουρνουά είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις ημέρες του Πάσχα που έρχονται, προσφέροντας χαρά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Σε αυτό το πλαίσιο οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (λαδί, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη κ.ά.), συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο θεάρεστο έργο της Μητρόπολης προς ανακούφιση ευπαθών συμπολιτών μας.
Η Ένωση καλεί όλους τους συναδέλφους να παρίστανται και από το υστέρημα τους να προσφέρουν χαρά αγοράζοντας κάποια από τα ως άνω είδη προσθέτοντας ένα λιθαράκι στο πολύτιμο έργο της Ιεράς Μητρόπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή