Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η προσκυνηματική Εκδρομη του Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι, στην Αρκαδία, για τον μήνα Ιανουάριο.



Ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, διοργανώνει σε μηνιαία βάση, προσκυνηματικές Εκδρομές, σε πολλές περιοχές της πατρίδος μας και όχι μόνο. Το Σάββατο 26η Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη μονοήμερη προσκυνηματική Εκδρομή, με προορισμό Το Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα Αρκαδίας και  την Ιερά Μονή Αμπελακίου Αρκαδίας.

Παρά τις προβλέψεις για αντίξοες καιρικές συνθήκες, δεν συναντήσαμε τίποτα από αυτά, ο καιρός ήταν καλός για την εποχή και έτσι οι 27 συμμετέχοντες στην Εκδρομή, απόλαυσαν την διαδρομή και το προσκύνημα.

 Ωραία ανάπαυλα είχαμε και σε ταβέρνα της περιοχής το μεσημέρι. Μέσα στο Λεωφορείο σε όλη την διαδρομή είχαμε προσευχή, ψυχωφέλιμες συζητήσεις, ύμνους, τραγούδια κ. α.

Στην Ιερά Μονή Αμπελακίων, τελέσαμε την Ακολουθία της Ενάτης Ώρας και του Εσπερινού.

 Το βράδυ στις 10.00 ολοκληρώθηκε το προσκύνημά μας και όλοι δοξολογήσαμε τον Θεό για τις ευλογίες που ζήσαμε!  

Επόμενο προσκύνημα της Ενορίας είναι συν Θεώ, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, με προορισμό τον Όσιο Δαβίδ Ευβοίας, όπου βρίσκεται η κάρα του Οσίου και ο τάφος του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη και ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος στο Προκόπι Ευβοίας.

                         Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή