Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε η τελευταία Προσκυνηματική Εκδρομή για το Έτος 2022 του Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.



      Ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, διοργάνωσε τη  Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Αντωνίου την 3η  (Ολοήμερη αυτή τη φορά) Προσκυνηματική Εκδρομή για το Εκκλησιαστικό Έτος 2022-2023 και τελευταία για το έτος 2022, στην  Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, στην Ι. Μ.  Αγίας Παρασκευής Κορωνείας και την Ι. Μ. Αγίου Νεκταρίου Θηβών. 

     



 Οι 34 περίπου συμμετέχοντες στην προσκυνηματική εκδρομή οι οποίοι δεν ήταν μόνο από την Ενορία μας αλλά και από γειτονικές, είχαν την ευλογία να λάβουν τη χάρη του Αγίου Νικολάου στον κεντρικό Ναό του χωριού Κορώνειας, τη χάρη της Αγίας Παρασκευής στο ομώνυμο Μοναστήρι και του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου Αρσενίου του εν Πάρω στο Ιερό Ησυχαστήριο κοντά στη Θήβα. Είχαν επίσης την ευλογία να τελέσουν την Ακολουθία της Αρτοκλασίας και να θαυμάσουν το υπέροχο  τοπίο της Βοιωτίας που δεν θύμιζε ότι έχουμε χειμώνα και να ψωνίσουν αρκετές ευλογίες από τις εκθέσεις τους.




       Το φαγητό μας το είχαμε στη πόλη των Θηβών, όπου είχαμε και ελεύθερο χρόνο για μια βόλτα στη στολισμένη λόγω Χριστουγέννων  πόλη. Επίσης στο Λεωφορείο είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε αρκετά πνευματικά θέματα αλλά και να ψυχαγωγηθούμε με συντονιστή τον π. Αντώνιο Χρήστου. Τα έσοδα της Εκδρομής θα ενισχύσουν το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας και θα ανακουφίσουν αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Τέλος να σημειωθεί ότι το επόμενο προσκύνημά μας για τον μήνα Ιανουάριο 2023 θα είναι απογευματινό στις 25/1, θα αναχωρήσουμε στις 3.00 μ.μ. και θα επισκεφθούμε την Ι. Μ. Αγίου Ραφαηλ στο Άνω Σούλι Μαραθωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφησίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

                                                                 Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή