Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Λήξη των Συναντήσεων της Νεανικής Συνάξεως του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας με εκδρομή.



  Την τελευταία Πέμπτη του Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση της Νεανικής Συνάξεως για το εκκλησιαστικό έτος 2011-2012. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε εκδρομή ως επισφράγισμα αυτών των συναντήσεων και ομιλιών. Φέτος από τις 2 έως 7 Ιουλίου 2012, επισκεφθήκαμε τα Κύθηρα.

       Οι εννιά συμμετέχοντες που καταφέραμε να έρθουμε στην εκδρομή, κατά την παραμονή μας στο νησί, μπορέσαμε να αισθανθούμε τους χαλαρούς ρυθμούς του, αλλά και την πνευματικότητα των πολλών προσκυνημάτων και Εκκλησιών του.

   Όλο αυτό το διάστημα φιλοξενηθήκαμε στην Ι. Μ. Μόνης όπου ζήσαμε την Μοναστική και λειτουργική ζωή της Εκκλησίας μας. Γίναμε δεκτοί και συνομιλήσαμε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.  Προσκυνήσαμε στα περισσότερα προσκυνήματα του νησιού, ιδιαιτέρως την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα, την Αγία Ελέσα, και τον Άγιο Θεόδωρο. Επισκεφθήκαμε γραφικούς οικισμούς, ιστορικά και αρχαιολογικά θέρετρα του νησιού, φυσικές ομορφιές όπως τον καταρράκτη του Μυλοπόταμου, γευθήκαμε τοπικές γεύσεις και φυσικά τις υπέροχες παραλίες του νησιού.

      Ευχαριστούμε πολύ τον τοπικό Ποιμενάρχη κ. Σεραφείμ και όλους τους ανθρώπους του νησιού, κληρικούς και λαϊκούς, για την υπέροχη φιλοξενία Όλοι όσοι συμμετείχαμε γεμίσαμε γεμάτοι από ευλογίες και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τα τέλη του Σεπτέμβρη που ξεκινάνε πάλι οι Συνάξεις για την επόμενη Εκκλησιαστική χρονιά.



                             Εκ της Νεανικής Συνάξεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή