Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Με Θ. Λειτουργία επισφραγίστηκε η Λήξη των μαθημάτων των Κατηχητικών Συνάξεων του ΚΑΑΠ Βούλας, για το Εκκλησιαστικό έτος 2013-2014.


  Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων, 1 Ιουνίου 2014 στη Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Βούλας, εκκλησιάστηκαν. μετείχαν  για πρώτη φορά  σε αυτόν τον Ναό, παιδιά από το Ίδρυμα Κ.Α.Α.Π Βούλας. Ο προγραμματισμένος αυτός Εκκλησιασμός, έγινε στα πλαίσια λήξεως της Κατηχητικής Συνάξεως που πραγματοποιείται στο  Ίδρυμα ΚΑΑΠ Βούλας, ως μια μικρή εξόρμηση-Εκδρομή.

   Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας τον Θ. Λόγο κήρυξε ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας  π. Αντώνιος Χρήστου, ο οποίος είναι και ο Υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος, ο οποίος στο τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας. 


Ολόκληρη η ομιλία βρίσκεται εδώ.


  Μετά το «Δι’ ευχών», τα παιδιά με την βοήθεια των εθελοντών, πέρασαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, όπου είδαν ένα βιντεάκι με φωτογραφικά στιγμιότυπα-ανασκόπησης της Κατηχητικής χρονιάς που μόλις τελείωσε. 
Το βιντεάκι βρίσκεται εδώ .

Στη συνέχεια προσφέρθηκε φαγητό και αναψυκτικά στα παιδιά και στο τέλος του γεύματος, δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια προς όλους.

  Ο π. Αντώνιος   αποχαιρετώντας τα παιδιά, τα ευχαρίστησε καθώς τους εθελοντές, το προσωπικό, την διοίκηση του Ιδρύματος και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΠΙΚΠΑ, για την συνεισφορά τους και την συμβολή τους όλη τη χρονιά, στο έργο της Εκκλησίας,  και σε αυτήν την Κατηχητική χρονιά 2014-2014 και ευχήθηκε υγεία και τα παιδιά να μη ξεχνούν τη προσευχή , ως το σημείο που θα μας ενώνει τώρα που δεν θα έχουμε Κατηχητικές Συνάξεις μέχρι τον Σεπτέμβριο.

    Όλα τα παιδιά αποχώρησαν  χαρούμενα και ικανοποιημένα, ευχόμενοι καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο.



                     Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή