Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

O Mητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. έδωσε το παρών στην Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας.


  
   Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Ιερέα του Νοσοκομείου π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ., έδωσε το παρών και συμμετείχε στις εργασίες της Ημερίδας με θέμα : «Τρόπος ζωής και πρόληψη του καρκίνου».

  Η Ημερίδα ήταν μια πρωτοβουλία της Διοίκησης του Γ.Ν. «Ασκληπιείου» Βούλας  και του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Ασκληπιείου» Βούλας  στα πλαίσια των ενημερωτικών ομιλιών σε θέματα πρόληψης που διοργανώνει το Νοσοκομείο και πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομειακού Ιδρύματος.  

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Ηρακλής Καραγεώργος, στην αρχή της Ημερίδας, μεταξύ άλλων που είπε, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και στην συνέχεια   παρουσιάσε τους ομιλητές.

Ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής και Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Δημήτρης Δελακάς είχε τον γενικό συντονισμό και την παρουσίαση των θεμάτων και τη συζήτησης που ακολούθησε.
Οι εισηγητές της Ημερίδας καθώς και θέματα που ανέπτυξαν ήταν :

1. «Καρκίνος του μαστού, η γνώση δεν τρομάζει», από την κ. Ελένη Λυκάκη, Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια μαστού Γ.Ν Ασκληπιείου Βούλας.


2. «Υπάρχει πρόληψη στον καρκίνο του ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού;», από τον κ. Παναγιώτης Σκορδίλη, Γαστρεντερολόγο Διευθυντή του Γ.Ν Ασκληπιείου Βούλας.

3. «Υπάρχει πρόληψη στον καρκίνο του προστάτη;», από τον κ. Εφραίμ Σεραφετινίδη, Επιμελητή της Α΄ Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν Ασκληπιείου Βούλας.

4. «Διατροφή, τρόπος ζωής και πρόληψη του καρκίνου» από τον κ. Νίκο Καφετζόπουλο, Κλινικό Διαιτολόγο του Γ.Ν Ασκληπιείου Βούλας και

5. «Ψυχο-κοινωνικοί παράγοντες και καρκίνος», από την Κατερίνα Φραγκιαδάκη, Ψυχολόγο Γ.Ν Ασκληπιείου Βούλας.

  Ακολούθησε συζήτηση , ερωτήσεις από το κοινό και απαντήσεις από τους εισηγητές.

  Ο Σεβασμιώτατος μετά την ολοκλήρωση της Ημερίδας,  συνεχάρηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καραγιώργο για την ενδιαφέρουσα και χρήσιμη πρωτοβουλία του, καθώς και όλους τους εισηγητές για τις ενδιαφέρουσες και επιστημονικά άρτιες εισηγήσεις τους.



                      

                      Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή