Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Βιβλιάρια ανασφάλιστων πολιτών στο Δήμο Γλυφάδας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


 

 
 





                                     
Γλυφάδα, 9 Μαρτίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βιβλιάρια ανασφάλιστων πολιτών στο Δήμο Γλυφάδας


Τα βιβλιάρια ανασφάλιστων πολιτών αναλαμβάνει πλέον να εκδίδει ο Δήμος Γλυφάδας για τους μόνιμα διαμένοντες στην πόλη μας, βοηθώντας έτσι τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο και να γλιτώσουν από μετακινήσεις και ταλαιπωρία.

Οι σχετικές αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από μεθαύριο, Τετάρτη, 11 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9 π.μ. ως τις 12 μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15, 3ος όροφος). Δικαίωμα στο βιβλιάριο ανασφαλίστων έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες καθώς και οι ομογενείς Έλληνες που διαθέτουν το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς.

Ο φάκελος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εξετάζεται από τριμελή επιτροπή, την Επιτροπή Κοινωνικής Αρωγής που συστάθηκε μετά από απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αποφασίζει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη χορήγηση ή μη του βιβλιαρίου.


Αναλυτικά τα απαιτούμενα έγγραφα που πρέπει να προσκομίζονται μαζί με την αίτηση μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή