Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Ι.Μ. Γλυφάδας.


Με την δέουσα μεγαλοπρέπεια, εορτάσθηκε την Γ’ Κυριακή των Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η εορτή της προσκυνήσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας, εις την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης.

Σήμερα το πρωΐ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γλυφάδας, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτου κ. Παύλου και συλλειτουργούντων των εφημερίων του ναού, π. Γεώργιου, π. Ανδρέα και π. Μάριου.

Πλήθος πιστών, παρακολούθησαν με αισθήματα κατανύξεως την περιφορά του πανίερου συμβόλου του Χριστιανισμού στο εσωτερικό του Ναού, τον οποίο και προσκύνησαν κλίνοντας ευλαβικώς το γόνυ.
Προ της απολύσεως, σε κλίμα συγκίνησης, ο Μητροπολίτης κ. Παύλος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αοιδίμου ιερέως Θεοδώρου Δούρου, που διακόνησε επί σειρά ετών το ναό της Αγίας Τριάδος.

Την παραμονή, Σάββατο 14 Μαρτίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ. Παύλος τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Γλυφάδας, συμπαραστατούμενος από τους εφημερίους του ναού π. Νικόλαο Καββαδία, π.Γεώργιο Καλαμάρη και π. Ανδρέα Λάμπρου.



Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή