Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Σαν να μη πέρασε μία μέρα....αλλά και όλα διαφορετικά...!


Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκε μία ξεχωριστή, αλλά και τόσο οικεία στους συμμετέχοντες συνάντηση. Όσα  μέλη μπόρεσαν να έρθουν, των Νεανικών Συνάξεων των Ιερών Ναών Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας και Αγίου Νεκταρίου Βούλας, των παρελθόντων Εκκλησιαστικών ετών 2008 έως 2015 δείπνησαν σε γνωστή ταβέρνα, στη περιοχή Βλάχικα στο Δίλοφο Βάρης και συναναστράφηκαν μεταξύ τους.

Ο τότε συντονιστής Ιερεύς (πλέον έχει μετατεθεί σε άλλη Ενορία) π. Αντώνιος Χρήστου, ευχαρίστησε θερμά όλους, που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή του και ευχήθηκε θερμά όλοι να έχουν την ευλογία του Θεού στη συνέχιση της πνευματικής τους πορείας.

Είναι συγκινητικό να βλέπεις κάποιους να παντρεύτηκαν και να έκαναν ήδη παιδία, άλλοι να ετοιμάζονται να παντρευτούν και άλλοι να παραμένουν όπως είναι, αλλά να έχουν ήδη στα σκαριά προσωπικές και επαγγελματικές εξελίξεις..! Όλοι όμως έχουν σημείο αναφοράς τον Χριστό και την Εκκλησία, την οποία έζησαν και αναζήτησαν τις πέμπτες επί σειρά ετών, στις προαναφερθείσες Ενορίες.

  Τέλος φεύγοντας, όλοι οι συμμετέχοντες ευχήθηκαν να πραγματοποιηθεί και άλλη συνάντηση, Θεού επιτρέποντως, μετά το Πάσχα, με τη συμμετοχή και περισσότερων μελών που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν σήμερα. 


   Εκ του συντονιστού της Συναντήσεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή